Soluție SALVATOARE pentru TAXIURILE din București, în criza generată de Coronavirus

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Firmele de taximetrie din București, începând cu șoferii- taximetriștii- se plâng de scăderile semnificative din această perioadă. 

Scăderi sunt, orașul e liber, avem ”aer de munte”, cum a spus ministrul Mediului, oamenii muncesc de acasă, acolo unde se poate, și preferă să petreacă timp la domiciliu ca o măsură de prevenție. Autoizolarea la domiciliu are efect pentru economie și, la nivel individual, pentru taximetriști și, implicit, pentru firmele de taximetrie. 

Cu privire la taximetriști, au existat multe controverse. Dincolo de posibilitățile de implicare socială care ar putea fi aplicate, ca o metodă de spălare a imaginii negative ce a sporit apariția companiilor de ride-sharing în țara noastră, taximetriștii ar putea acționa ca un serviciu de livrare la domiciliu pentru persoanele vulnerabile în fața Covid-19. 

Plata de poate face prin card sau prin acorduri cu autoritățile locale, care se luptă cu această răspândire a coronavirusului în România. În vremuri de criză, taxiurile ar putea acționa și pentru societate, nu doar la nevoile oamenilor, contra-cost.

Ideea ar putea fi chiar salvatoare, iar companiile ar fi cele care au de câștigat într-o vreme ce se anunță a fi de criză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel