Cataramă se oferă voluntar: ”S-ar putea să mor până ajung acasă!” Vezi dacă e legal ce vrea să facă

Viorel Cataramă, captură Antena 3
Viorel Cataramă, captură Antena 3

Omul de afaceri Viorel Cataramă susține că se va infecta voluntar cu COVID-19 chiar astăzi!

„Urmează să fac acest lucru în cursul zilei de astăzi. Motivele sunt clare și precise: România este falimentată, iar drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor sunt anulate, suspendate, limitate pe motiv de coronavirus, care există și va exista mult timp de aici încolo, iar vaccinul nu există și nu va exista în acest an", a spus Viorel Cataramă, joi dimineață, la Antena 3.

Să fiu bine înțeles: eu nu neg existența COVID-19! Eu spun că trebuiau protejate numai persoanele vulnerabile, iar celelalte informate, îndrumate să respecte anumite reguli și legi, dar să lași la latitudinea omului dacă respectă sau nu aceste îndrumări", în opinia lui Cataramă. „Ni s-a injectat frică", a adăugat acesta.

„Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic și că trebuie să fim lăsați să muncim, să mergem la teatre, pe stadioane, trebuie să facem export, să avem o viață normală, pentru că, până la urmă, sunt mii de oameni care mor în accidente de mașină. Dacă mergem pe această variantă, ar trebui să interzicem toate mașinile", a mai spus el.

Întrebat dacă îi e teamă, a răspuns astfel: „Am un sentiment de teamă. Sigur că, teoretic vorbind, pot ca, peste două-trei săptămâni, să ajung în mormânt. Teoretic vorbind! Mi-am asumat acest risc, pentru că vreau să demonstrez că nu asta e calea de urmat."

Se moare din accidente de mașină, s-ar putea să mor până ajung acasă!", a continuat Cataramă.

Întrebat ulterior dacă și-a făcut analizele, a zis: „Sunt un bărbat sănătos.”

Mai departe, întrebat ce urmează să facă mai exact, a spus: „Urmează să mă izolez la mine acasă și să aștept trecerea celor 14 zile. (...) Voi intra în contact cu persoane care sunt în zonă carantinată, de mare risc, și care sunt diagnosticate cu coronavirus."

E legal?


Întrebat dacă are voie să facă acest lucru, dacă este legal, a răspuns: „Eu am studiat cu avocații și este legal!"

Întrebat, ulterior, dacă sunt din București aceste persoane, a răspuns „nu".

„Dați-mi voie să nu dezvălui prea mult, pentru că vreau să duc această acțiune la capăt", a subliniat Cataramă.

„Voi fi singur și voi respecta toate regulile izolării. (...) Vă mai spun ceva: băiatul meu, care a împlinit 18 ani, este alături de mine. Mi-a spus că vrea să se autoinfecteze și el, din simpatie pentru tatăl lui. Adică am sprijinul moral necesar, nu sunt singur pe lume", a precizat Cataramă.

„E o decizie ușor șocantă pentru noi, domnule Cataramă. Vă doresc sănătate!", a spus prezentatoarea Antena 3.

Recunosc, este riscant, este periculos, dar, până la urmă, trebuie să riști la un moment dat, dacă vrei să salvezi ceva”, a conchis Cataramă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel