EXCLUSIV  SITUAȚIE HALUCINANTĂ în pandemie: ”Poartă mască, iar vecinii nu mai vorbesc cu ea!” La ce s-a ajuns?!

Pentru a limita răspândirea noului coronavirus, purtarea măștii de protecție este extrem de necesară.

Însă, după cum ați văzut, mai ales în ultima perioadă în România, nu toți poartă masca de protecție sau o poartă greșit în mod intenționat, invocând diverse motive și teorii ale conspirației care au apărut încă de la izbucnirea pandemiei. 

Un cititor DCNews, care trăiește de câțiva ani în Italia, a dezvăluit prin ce momente incredibile trece mama sa, ce locuiește în județul Constanța.

„Vecinii nu mai vorbesc cu ea! Pentru că ea poartă mască și nu merge la biserică! Cam așa stau lucrurile! Unde s-a ajuns?!”, ne-a semnalat cititorul.

Amintim că, în general, specialiștii și guvernele au insistat pentru trei acțiuni de responsabilitate individuală: spălatul corespunzător pe mâini, distanțarea fizică față de alți oameni și purtarea măștilor de protecție.

Dacă ne luăm după imaginile de pe litoral și nu numai, frica de COVID-19 a trecut. Nejustificat, în contextul în care numărul de cazuri noi a crescut alarmant.

Între timp, numărul persoanelor confirmate pozitiv pentru COVID-19 la nivel global a atins duminică dimineață pragul de 18 milioane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel