Situație dramatică în Europa. Date actualizate din focarele de COVID-19

În timp ce unele țări se luptă să țină pandemia de COVID-19 sub control, altele abia acum iau măsuri de distanțare socială. 

Italia este aproape de 100.000 de cazuri: Coronavirusul se răspândește rapid în toată Europa, țările cele mai afectate fiind încă Italia, Spania și Germania. Cu peste 97.000 de cazuri, Italia este aproape să devină în curând a doua țară din lume care va înregistra 100.000 de cazuri după Statele Unite, scrie CNN.

De ce Italia a devenit un loc atât de ”fierbinte”?

Nu există încă un răspuns clar cu privire la motivul pentru care Italia a fost atât de grav afectată de coronavirus. Unii oameni au sugerat că ar putea fi climatul sau numărul mare de cetățeni în vârstă. Oricare ar fi motivul, Italia are încă cel mai mare număr de decese din lume. Adică 10.779 de victime, potrivit Universității Johns Hopkins.

Situație alarmantă în alte țări 

Crește numărul deceselor în Franța: Această țară a înregistrat 292 de decese în 24 de ore. În total 2.606 victime. Franța are acum 40.174 de cazuri confirmate de coronavirus, o creștere de 6,9% în ziua precedentă. 

Moscova intră în carantină: Începând de luni, capitala Rusiei va impune carantină tuturor locuitorilor, indiferent de vârstă. Oamenii nu vor putea părăsi casele decât pentru a primi alimente sau ajutor medical.

Primul medic din Marea Britanie care moare de coronavirus: Un specialist ORL a devenit primul medic din Marea Britanie care a murit de coronavirus. Autoritățile medicale nu i-ar confirma vârsta, dar au spus că a murit sâmbătă la Spitalul Glenfield din Leicester, Anglia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel