Situație CRITICĂ în Iran. Țara se confruntă cu al treilea val de COVID-19

Situația pandemiei de COVID-19 este critică în Iran. Țara se află în cel de-al treilea val de infectări.

Iranul a înregistrat două recorduri sumbre în această săptămână, raportând cel mai mare număr de decese într-o singură zi. Oficialii iranieni din domeniul sănătății recunosc, în mod deschis, că Iranul se află în cel de-al treilea și cel mai mare val al pandemiei de COVID-19. Din cauza nivelului la care se află țara, există riscul unei saturații, iar oamenii încep să își piardă încrederea în autoritățile de la Teheran.

Mohammad Talebpour, directorul spitalului Sina, cel mai vechi din Teheran, a prezis că, dacă iranienii nu vor lua măsuri colective și boala continuă să persiste încă un an și jumătate, până la 300.000 ar putea muri. El a spus că o treime din personalul medical de la spitalul său a contractat la un moment dat boala.

COVID-19 a ucis până acum 29.070 de iranieni, potrivit statisticilor oficiale contestate pe plan internațional, 254 doar astăzi, chiar sub recordul zilnic stabilit la 12 octombrie, 272. Numărul persoanelor nou infectate în ultimele 24 de ore a fost de 4.108, sub nivelul de 4.392, pe 8 octombrie, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel