Sibiu: Şapte persoane suspecte de coronavirus, dintre care doi copii

În judeţul Sibiu sunt şapte persoane suspecte de coronavirus, dintre care doi copii care sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie din municipiul reşedinţă de judeţ, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi reprezentanţilor Spitalului de copii.

"Astăzi, 13 martie, la nivelul judeţului Sibiu sunt: 175 persoane izolate la domiciliu, 22 persoane se află în carantină; 5 persoane se află sub monitorizare internate la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu - Secţia Boli Infecţioase, un copil monitorizat la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu Secţia Boli Infecţioase. De asemenea, până în momentul de faţă, s-au recoltat un număr de 33 de probe şi s-a primit 18 rezultate, toate negative", a anunţat vineri, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Pe lângă aceste şase persoane suspecte de infecţie, care au fost duse la spitale cu ambulanţele SMURD, mai există o fetiţă, de un an şi trei luni, internată de joi seara la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, fiind suspectă de infectare cu coronavirus, relatează Agerpres.

"Fetiţa de un an şi trei luni este internată de aseară. Fiind un caz suspect, s-au prelevat probe care au fost transmise la Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Acum se aşteaptă rezultatul", a precizat dr. Ioana Mătăcuţă, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. În cursul zilei de vineri, un băieţel a fost transportat de la Brateiu la Pediatria din Sibiu, fiind suspect de coronavirus, potrivit ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel