SFAT pentru sezonul de vacanțe. Andreea Crețulescu: "Asta da știre! Mesaj foarte important”

Premierul Ludovic Orban a anunțat, astăzi, redeschiderea sezonului estival 2020 începând cu data de 1 iunie. Vestea a fost foarte bine primită de hotelieri. 

Omul de afaceri Mohammad Murad salută ideea redeschiderii sezonului estival de la 1 iunie 2020. 

"Da, ne bucură foarte mult, chiar e nevoie. Chiar am discutat cu Ministerul Sănătății și DSP pentru măsuri clare care trebuie luate în cazul în care redeschidem hotelurile. Chiar putem să spunem că suntem pregătiți. Am luat toate măsurile pentru ca turiștii să fie în plină siguranță. 

Încercăm să rărim șezlongurile cât se poate de mult, le explicăm oamenilor care vin la hotelurile noastre că luăm toate măsurile pentru ei. Va fi o mică problemă cu plajele, dar sper să avem înțelegere din partea tuturor. Cred că ei (n.r. - turiștii) nu vor veni în număr așa mare încât să reprezinte o problemă. 

Coronavirusul este un virus care se va termina cândva, nu putem schimba conjunctura. Fiecare trebuie să înțeleagă că este necesară autoeducația în spațiile publice", a spus omul de afaceri. 

După afirmația lui Mohammad Murad, prezentatoarea România TV, a declarat: "Asta da știre! Acest mesaj este foarte important!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel