Sexi PRM-ista a picat Bac-ul. Vezi ce "performanță" a reușit

Ancuța Cârcu
Ancuța Cârcu

"Am plâns două ore şi jumătate, am luat câteva sedative şi sunt turmentată" este declarația Ancuței Cârcu. PRM-ista s-a încumetat, la 29 de ani, să dea examenul maturității, însă l-a picat atât la sesiunea de vară, cât și la cea de toamnă. În vară a luat 3. Pentru sesiunea de toamnă a Bacalaureatului a făcut meditații, însă nu a reușit să ia mai mult decât... 1. 

"Prima dată când am dat am luat 3 şi acum cu ore, am luat 2 ore de matematică pe zi, acuma iau 1. În situaţia mea sunt mii de oameni, mii de elevi, mii de părinţi cu inimile zdrobite. Am plâns două ore jumătate şi am luat câteva sedative, nu sunt bine. Cu tărie acuma vă spun, că sunt supărată şi turmentată, dar este posibil ca BAC-ul să nu-l mai dau niciodată", a spus Ancuța Cârcu, pentru RTV.

Ea pune eșecul pe seama politicii, la fel ca și în prima sesiune: "Nimeni din cei 588 de parlamentari sau senatori niciodată n-o să poată lua examenul. Faptul că l-am demis pe Vadim şi m-am ocupat de debarcarea lui văd că umbra lui mă urmăreşte, m-a şi atenţionat că nu va uita ce i-am făcut şi pentru asta nu rămâne dator".

 Până se va hotărî ce va face în continuare, PRM-ista pleacă la Monaco, în vacanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel