Serviciile secrete din SUA sunt puse la îndoială de un expert al OMS care a fost în Wuhan

Serviciile secrete din SUA sunt puse la îndoială de un expert al OMS care a fost în Wuhan
Serviciile secrete din SUA sunt puse la îndoială de un expert al OMS care a fost în Wuhan

Un membru al misiunii Organizației Mondiale a Sănătății, care a mers la Wuhan, spune că nu trebuie să se aibă încredere în informațiile furnizate de serviciile secrete americane.

Un membru al misiunii Organizației Mondiale a Sănătății din China a criticat serviciile secrete americane după ce Departamentul de Stat a pus la îndoială transparența cercetării acestora. Acesta a spus: „nu vă bazați prea mult” pe informațiile despre virus.

Președintele Joe Biden „trebuie să fie dur în privința Chinei”, a declarat expertul Peter Daszak într-un mesaj pe Twitter, adăugând: „Vă rog să nu vă bazați prea mult pe informațiile americane: din ce în ce mai deconectate sub administrația Trump și foarte greșite multe aspecte”, informează TheGuardian.

Comentariile lui Dasak au fost corelate cu un articol care face referire la comentariile Departamentului de Stat al SUA care pun la îndoială transparența cooperării Chinei cu misiunea OMS.

Misiunea OMS s-a încheiat fără să afle cauza COVID-19

Misiunea OMS în Wuhan s-a încheiat. „Originea coronavirusului este animală. Cei mai probabili candidați pentru transmitere sunt liliecii sau pangolinii”, spune șeful misiunii din Wuhan, Peter Ben Embarek.

Cercetările efectuate până acum asupra coronavirusului sugerează că are o origine „animală”, dar nu este clar „specimenul gazdă”, a spus acesta, subliniind că „liliecii și pangolinii sunt cei mai probabili candidați pentru transmitere, dar probele de coronavirus găsite la aceste specii nu sunt identice cu Sars-Cov-2".

Misiunea de urmărire a originii Covid-19 va continua în restul lumii și „nu va fi legată de nicio locație", a spus Lian Wannian (mai multe detalii AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel