Blocurile cele mai căutate de români. Trâmbițașu, agent imobiliar: Din anii aceștia vor oamenii!

foto Google Maps
foto Google Maps

Şerban Trâmbiţaşu, agent imobiliar, a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a dezvăluit că blocurile construite după 1980 sunt cele mai căutate în prezent, pentru că sunt cele mai rezistente.

 

„După cutremurele din Turcia, blocurile vechi nu prea mai sunt așa căutate: '60-'70-'80 ani de construcție. Mie mi-au scăzut prețurile cu 30%. Am pus într-o dimineață anunț: 2 camere, bloc din '55, fără risc seismic. A sunat telefonul, am avut 4 apeluri. După cutremurul din Turcia nu a mai sunat telefonul două săptămâni pentru apartamentul ăla. Și ce să fac, am scăzut prețul, ca să se vândă. Chiria e mai mare într-un bloc nou pentru că e și frica asta de cutremur. A intrat frica în oameni”, a declarat Şerban Trâmbiţaşu.

„Blocul să fie după 80! De ce? În '77 a fost cutremurul ăla rău și imediat după '77, adică '80-'81-'82-'83-'84, memoria victimelor era încă vie. A fost tragic (...) Ar trebui să îți iei trei garsoniere în blocurile construite în anii '80-'81-'82-'83-'84”, a mai precizat Şerban Trâmbiţaşu în cadrul podcastului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel