Urmărește emisiunea live


Sepsi OSK - Rapid. 'Giuleștenii', tot mai departe de Europa după meciul de la Sfântu Gheorghe - Video

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 0-0, vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a fazei play-off a Superligii de fotbal. 

Rapid şi-a creat prima ocazie de gol prin Antonio Sefer (50), al cărui şut a fost respins de Roland Niczuly. Intrat după pauză, Ştefan Pănoiu a avut trei şanse bune de a deschide scorul, dar a trimis pe lângă poartă (69), iar de două ori a respins Niczuly (77, 80).

La ultima fază a partidei, Kevin Luckassen (90+4) a şutat din întoarcere, dar mingea s-a dus pe lângă colţul lung. Lovitura de start a meciului a fost dată de legendarul Răducanu Necula. La meci au asistat 11.300 spectatori. Rapid a încheiat fără gol primit, după ce runda trecută a încasat şapte (2-7 cu Farul).

Video

Sepsi OSK a obţinut două puncte în ultimele cinci etape. Rapid s-a impus în ambele partide din sezonul regulat, cu 2-1 în deplasare şi 3-0 acasă, dar a fost învinsă în play-off cu 2-0 la Sfântu Gheorghe. FC Rapid Bucureşti - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-0, Stadion Rapid-Giuleşti - Bucureşti

Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Ionela Alina Peşu (Craiova) Arbitru video: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti) Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel