Șeful Poștei Române, clarificări despre livrarea pensiilor în contextul noului coronavirus

Șeful Poștei Române a declarat la Realitatea Plus că poștașii vor livra coletele și pensiile conform calendarului. Activitatea Poștei Române nu este afectată în acest moment, din cauza alertei de coronavirus.

"Distribuirea se va face conform calendarului. Poșta Română își reafirmă poziția de partener social.  Am stabilit modul de lucru punctual, este o situație normală pentru acest moment. Urmează să se instaleze o procedură în cazul de izolare la domiciliu. Poștașii noștri vor fi dotați cu măști, ochelari și mănuși. Ministerul Sănătății ne-a pus la dispoziție un volum de 100.000 de măști. Distribuirea prestațiilor sociale se va face într-un mod sigur, atât pentru poștași, cât și pentru beneficiari. Până în acest moment nu a fost perturbată activitatea de distribuire a prestațiilor sociale față de niciun beneficiar, față de niciun pensionar și nici în perioada următoare.", a declarat Horia Grigorescu, șeful Poștei Române, la Realitatea Plus.

Ce măsuri de siguranță a luat Poșta Română pentru coletele din China sau alte zone afectate?

"Riscul de contaminare de pe anumite suprafețe de genul acesta, de la coletele internaționale nu există. Nu există șansa ca virusul să se transmită de pe suprafețe tip colet, având în vedere durata mare de transmitere a coletelor.", a mai precizat Horia Grigorescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel