Șefa Secției ATI de la ”Gerota” este în stare critică. Anunțul lui Raed Arafat

În presă și pe rețelele sociale se rostogolește cea mai tristă informație, cum că șefa Secției ATI de la Spitalul de Urgență Profesor Doctor Dimitrie Gerota ar fi pierdut războiul cu COVID-19. În aceste momente, însă, medicul ”din prima linie” se luptă pentru viața sa. 

Raed Arafat, șeful DSU, a anunțat jurnaliștii, la 00:20, că: ”Pot să vă spun tuturor că nu este adevărat (n.r. că a pierdut lupta cu viața șefa Secției ATI de la Gerota). Este în stare critică, dar este în viață. Acum am primit cert confirmarea”. 


Pe surse, s-a rostogolit că șefa Secției de Anestezie și Terapie Intensivă ar fi murit, din cauza COVID-19. Informația, transmisă atât la TV, cât și pe site-uri de știri și, mai ales, pe Facebook, se rostogolește rapid în momentele în care medicul se luptă pentru viața sa. 

Șefa Secției este medic primar A.T.I., are competențe în terapia durerii, este specializată în managementul serviciilor de sănătate și este doctor în știinte medicale. Toată munca de o viață a unui medic extrem de valoros pentru România s-a lovit de indiferența unui fost ofițer MAI, care a ascuns călătoria avută în Israel și și-a infectat familia, dar și medicii de la Spitalul Gerota, șefa de la ATI fiind contact al ofițerului MAI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel