Sediul PSD Cluj, atacat. Codrin Ștefănescu, reacție

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat după ce sediul PSD Cluj a fost atacat cu un cocktail molotov. 

”Nu aș merge chiar atât de departe. Avem de a-face cu provocări și provocatori tot timpul ne-am întâlnit cu astfel de incidente. Sunt tot felul de extremiști care nu sunt asumați nici de cei care manifestează pașnic. (...) Nu pot face decât un apel la calm către membri din toată țara, să nu reacționeze sub nicio formă la astfel de incidente, să nu se lase atrași de astfel de provocatori. Avem autorități, avem Poliție, avem organisme de stat care vor lua măsuri. În altă ordine de idei, cât timp sunt mitinguri pașnice și lumea își susține un punct de vedere, lucrurile astea sunt câștigate la Revoluția din 1989.(...) Astfel de incidente sunt izolate și vor fi la rândul lor izolate de către autorități.”, a spus acesta, la RTV, întrebat dacă este vorba despre un act de indimidare.

Deputatul PSD Horia Nasra crede că atacatorii au legătură cu protestul care a avut loc seara trecută, imediat după anunțarea cererii de revocare a șefei DNA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel