Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Nu mă așteptam să spună acest lucru

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus că l-a durut ce a zis Liviu Dragnea despre el, mai precis că uneori "vorbește cam mult".

"S-ar putea ca uneori să vorbesc foarte mult și rău, așa cum spunea Liviu Dragnea, din funcția pe care o am. (...) Nu mă așteptam ca al meu coleg și camarad să spună acest lucru în public. (...) Nu îmi este frică de nicio competiție în PSD. Sunt foarte sigur că oamenii care vor fi în sală, la Congesul PSD, mă apreciază exact la valoarea mea și sunt de acord cu ce spun eu și cu ceea ce spun alții ca mine, mai vorbăreți și care pun punctul pe 'i'", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

"Nu știu de ce i-am devenit antipatic lui Liviu Dragnea. Eu nu m-am schimbat. Trebuie să-l întrebați pe el", a mai spus Codrin Ștefănescu.

Când va avea loc Congresul PSD

Pe 10 martie va avea loc Congresul extraordinar al PSD. Până atunci va mai avea loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional la care se va discuta dacă vor fi sau nu alegeri şi dacă se va schimba structura Biroului Permanent Naţional.

"Am stabilit data congresului care va fi 10 martie, la Sala Palatului, am stabilit un calendar de organizare pentru acest congres, am stabilit detaliile privind organizarea acestui congres. Mai rămâne să avem un CExN până în data de 10 martie, în care să discutăm câteva aspecte şi după aceea pe 10 martie - congres', a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a precizat că la CExN se va discuta dacă se vor face alegeri.

[citeste si]

"La CExN se va discuta dacă se vor face alegeri, dacă se va schimba structura BPN, dacă mai sunt alte modificări, ce modificări au fost propuse la Statut", a spus Adrian Dobre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel