Sedință la sediul MAI, după petrecerea din Herestrău

Chiar în aceste momente, la sediul MAI are loc o ședință, după imaginile apărute cu petrecerea de sâmbătă seara, din parcul Herestrău. 

Potrivit România TV, Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor este prezent la sediul MAI, după haosul din ultimele zile din Capitală. Imaginile cu petrecerea de la Funky Lounge Herăstrău au pus pe jar autoritățile, crescând și mai mult teama unui nou val de restricții. 

La sedință participă premierul Ludovic Orban, Marcel Vela, ministrul Afacerilor de Interne, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, și Raed Arafat, secretar de stat în MAI. 

Zeci de tineri s-au strâns, sâmbătă seară, în Parcul Herăstrău, pentru a cânta și a dansa. Imaginile surprinse în zonă au fost postate pe reţelele sociale. Petrecăreții nu au respectat nicio regulă pentru a minimiza riscul infectării cu coronavirus. Tinerii au răspuns apelului lansat de organizatorii evenimentelui. Aceștia din urmă aveau de gând să facă party și duminică, dar după ce a intervenit presa, s-au răzgândit și au anunțat că au decis să anuleze petrecerea din Herăstrău pentru că mai importantă decât orice este sănătatea oamenilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel