Secție investigare a magistraților. PSD, mesaj ferm despre Kovesi: Încetați!

Scutaru Cristina / 18 feb 2019 / 18:31 Salveaza PDF Comentarii
Kovesi
Kovesi

Partidul Social Democrat a transmis un mesaj pentru oamenii care contestă integritatea noii Secții de investigare a magistraților.

PSD a spus că, de fapt, cei care contestă integritatea noii Secții de investigare a magistraților contestă integritatea întregului sistem de Justiție din România.

”Cei care contestă integritatea noii Secții de investigare a magistraților contestă de fapt integritatea întregului sistem de Justiție din România. Noua Secție este formată din procurorii care deja existau în sistemul judiciar. Ei au fost selectați și numiți de magistrații din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii – organism independent de influențele politice.

Deci dacă procurorii noii Secții nu sunt în regulă, atunci nimic din ce s-a întâmplat în sistemul nostru de justiție nu a fost în regulă. Încetați politizarea anchetei penale împotriva doamnei Kovesi! Lăsați probele să vorbească! Dacă d-na Kovesi este nevinovată, lăsați-o să demonstreze acest lucru în fața instanței de judecată!”, a fost mesajul transmis de PSD.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27