Secția de Urgență a Spitalului Filiași, în carantină. Zeci de cadre medicale, izolate la domiciliu

Întreaga activitate a Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului din Filiaşi a fost suspendată, pentru că un pacient care s-a prezentat la consult a fost confirmat cu coronavirus.

După ce s-a aflat acest lucru, au fost prelevate probe de la 23 cadre medicale şi personal, care vor sta în izolare la domiciliu pentru 14 zile, anunță Antena 3.

Pacientul, în vârstă de 67 ani, a ajuns inițial la Compartimentului de Primiri Urgenţe al spitalului, după care a fost transferat în cursul serii de miercuri la Spitalul Clinic de Boli lnfecţioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeş" Craiova. Bărbatul a ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19. Imediat a fost declanşată ancheta epidemiologică şi s-a stabilit că acesta a stat internat în Compartimentul pentru Primiri Urgenţe, pe circuitul special amenajat pentru aceste situaţii, conform sursei citate.

"Prin urmare, activitatea Compartimentului pentru Primiri Urgenţe va fi suspendată în această perioadă, iar în cursul serii a fost efectuată dezinfecţia întregului spaţiu în care funcţionează acest compartiment", a transmite Prefectura Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel