EXCLUSIV  Se tot vorbește despre carantinarea Bucureștiului, dar sunt unii cărora nu le pasă! Imaginile ZILEI de la metrou / foto în articol

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a zis că este posibilă carantinarea unor sectoare ale Bucureștiului și a unor cartiere, în cazul în care va crește numărul cazurilor de COVID-19. El a spus că dacă rata de incidență va ajunge la 3 cazuri la mia de locuitori se vor lua "măsuri extreme".

Unora nu prea le pasă. Desigur, nu generalizăm. Cel puțin asta vedem când ne uităm în jur. De exemplu, la metrou, dacă îți este foame, scoți covrigul fără probleme și, după ce ai pus mâna pe bare, mănânci liniștit. Ce dacă lumea în jurul tău poartă mască și încearcă să se protejeze?

Femeia din imagine a intrat în metrou fără mască. Apoi și-a scos covrigul și a început să mănânce. Ulterior și-a pus și masca, desigur, sub bărbie pentru a putea mânca în continuare.

Iată imaginile:


3. -imagine fara descriere- (c_15227500.jpeg)

2. -imagine fara descriere- (b_31822500.jpeg)

4. -imagine fara descriere- (a_84561300.jpeg)

5. -imagine fara descriere- (d_56085500.jpeg)

Până astăzi, 12 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 157.352 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 

118.912  pacienți au fost declarați vindecați.

 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.069 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel