Se repetă anul școlar? Anisie, anunț după mesajul Ralucăi Turcan

Ministrul Educației, Monica Anisie, a precizat dacă se va repeta anul școlar, după ce Raluca Turcan a spus că acest scenariu este una din variante, în contextul COVID - 19.

'În acest moment, nu se ia în calcul repetarea anului școlar! Ministerul Educației lucrează la mai multe scenarii, uitându-se cu atenție și la ceea ce se întâmplă în cadrul sistemelor de învățământ din statele UE. Nu se pune problema înghețării anului școlar! Lucrăm în acest moment la mai multe scenarii pe care le  vom face publice în momentul în care vom avea o situație clară cu privire la starea de urgență în care ne aflăm.' a spus ministrul Monica Anisie, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus.

3 scenarii în privința anului școlar. Ce a declarat Raluca Turcan


Vicepremierul Raluca Turcan a precizat că există trei scenarii în privința anului școlar: „Sunt trei etape posibile, cel puțin din perspectiva mea. Una ar fi ca anul școlar să continue și evaluările să fie așa cum au fost prevăzute, dar e un scenariu destul de greu de atins, întrucât deja se prefigurează închiderea școlilor peste perioada anunțată. Al doilea scenariu ar fi al decalării evaluărilor, iar al treilea ar fi al repetării anului, însă vom vedea, e foarte-foarte dificil de afirmat acum care va fi soluția".

Raluca Turcan spune că „toate scenariile sunt posibile, nu există o țară în care să nu fie luate în considerare toate scenariile" a spus aceasta la RFI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel