Se cere conducere militară la Spitalul Universitar. Adriana Nica: Orban a fost dezinformat

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Adriana Nica, fost manager la Spitalul Universitar, a comentat informația potrivit căruia actualul manager interimar a solicitat conducere militară.

Potrivit datelor apărute în presă, managerul interimar ar fi solicitat conducere militară pe motiv că șefii de secție nu se înțeleg între ei. Doctorul Adriana Nica, șef de secție la Spitalul Militar, și fost manager al spitalului, a făcut lumină cu privire la aceste lucruri.

„Nici nu poate fi vorba de așa ceva. Am fost manager al spitalului până în data de 21 când sunt convinsă că s-au făcut foarte multe presiuni iar domnul premier a fost complet dezinformat. Nu are cunoștință despre situația reală de la nivelul spitalului și s-a decis suspendarea mea din funcția de manager.

Dar ce vă pot confirma e că pe perioada mandatului meu niciodată nu am auzit că șefii de secție nu se înțeleg între ei. Dimpotrivă. Au fost numeroase consilii medicale când se discutau problemele spitalului. Fiecare secție chirurgicală are personalul ei, medic - șef de secție, asistentă șefă, coordonator. Nici nu poate fi vorba despre acest aspect.

Focarul la Spitalul Universitar nu este la ATI

Nu cunosc ce a stat la baza solicitării domnului manager pentru conducere militară. Ceea ce vă pot spune e că nu există niciun fel de divergențe între șefii de secție. Eu sunt șef de secție în ATI. Nu am nicio problemă de comunicare cu cealaltă doamnă doctor șef de secție din ATI. Nu există probleme la nivelul șefilor de secție. Este din nou o dezinformare.

Așa cum s-a vrut a se inocula publicului ideea că focarul în Spitalul Universitar este în secția de Terapie Intensivă. În prezent nu am niciun bolnav în secția de ATI diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Iar săptămâna trecută au fost trei bolnavi admiși în terapie intensivă post-operator, deci circuitul lor era din secții cu profil ghirurgical. Acești pacienți nu veneau din secții de chirurgie generală”, a subliniat Adriana Nica, la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel