Se amână sau nu festivalul Electric Castle din iulie? Răspunsul organizatorilor

Managerul relațiilor publice pentru Electric Castle, Renate Rosenberg, a vorbit despre festivalul care va avea loc pe 15 iulie în Bonțida, județul Cluj.

Managerul relațiilor publice pentru Electric Castle, Renate Rosenberg, a vorbit, la Digi 24, despre festivalul care va avea loc pe 15 iulie în Bonțida, județul Cluj.

„Mergem mai departe, privim cu optimism. Sunt, totuși, trei luni până când ediția a VIII-a a Electric Castle ar urma să aibă loc, adică pe 15 iulie. Urmărim cu foarte mare atenție evoluția situației, dar noi continuăm să organizăm ediția după planurile stabilite încă de acum un an", a spus Renate Rosenberg.

Publicul împărtășește optimismul organizatorilor

„Noi continuăm să vindem abonamente. Este clar că publicul nostru ne împărtășește optimismul și sperăm să nu renunțe la asta. Artiștii sunt în continuare confirmați, și pentru ei este o situație aparte. Evenimente care sunt mai aproape de acest moment s-au anulat, așa că apetitul de a reveni în piață, de a se întâlni cu fanii lor este în creștere. Deocamdată lucrăm în parametrii normali cu partenerii noștri, cu organizatorii, cu artiștii și toți cei implicați", a mai spus reprezentanta Electric Castle.

„Deocamdată le recomandăm să nu o facă. Oricum, politica de refund este pe site-ul nostru, acolo se găsesc toate detaliile, dar ar fi tare păcat", a încheiat Renate Rosenberg.

Renate Rosenberg, managerul de Relații Publice pentru Electric Castle, a vorbit, la Digi 24, despre festivalul care va avea loc pe 15 iulie în Bonțida, județul Cluj.

„Mergem mai departe, privim cu optimism. Sunt, totuși, trei luni până când ediția a VIII-a a Electric Castle ar urma să aibă loc, adică pe 15 iulie. Urmărim cu foarte mare atenție evoluția situației, dar noi continuăm să organizăm ediția după planurile stabilite încă de acum un an”, a spus Renate Rosenberg.

Publicul împărtășește optimismul organizatorilor

„Noi continuăm să vindem abonamente. Este clar că publicul nostru ne împărtășește optimismul și sperăm să nu renunțe la asta. Artiștii sunt în continuare confirmați, și pentru ei este o situație aparte. Evenimente care sunt mai aproape de acest moment s-au anulat, așa că apetitul de a reveni în piață, de a se întâlni cu fanii lor este în creștere. Deocamdată lucrăm în parametrii normali cu partenerii noștri, cu organizatorii, cu artiștii și toți cei implicați”, a mai spus reprezentanta Electric Castle.

„Deocamdată le recomandăm să nu o facă. Oricum, politica de refund este pe site-ul nostru, acolo se găsesc toate detaliile, dar ar fi tare păcat”, a încheiat Renate Rosenberg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel