Scrisoarea unui tânăr vindecat de COVID-19, care nu poate vorbi, pentru personalul medical din Sibiu

Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels

Un tânăr care nu poate vorbi a trimis personalului medical cu cei mai mulți pacienți de Covid-19 din județul Sibiu o scrisoare emoționantă.

Personalul medical cu cei mai mulţi pacienţi de COVID-19 din judeţul Sibiu de la începutul pandemiei a primit o nouă scrisoare emoţionantă de mulţumire, din partea unei familii vindecate de această boală, însă de această dată cuvintele au fost transmise de un tânăr care nu poate vorbi, cu handicap grav, cu ajutorul mamei, conform Agerpres.

'Bună ziua! Această scrisoare este scrisă de părinţii mei, deoarece eu doar aşa pot să comunic. Mă numesc (...) Robert-Nicolae, am 21 de ani şi sunt un adolescent cu handicap grav, cu probleme de sănătate, non verbal şi în scaunul rulant. Vreau să mulţumesc din tot sufletul întregului personal medical de la Spitalul Judeţean, Secţia Infecţioase, pentru devotamentul, profesionalismul şi empatia pe care o au faţă de bolnavii internaţi.

În seara zilei de 5 decembrie am fost internat cu COVID împreună cu părinţii mei, mama fiindu-mi ajutorul deoarece eu sunt complet dependent de ea. Prin ea am putut să le spun medicilor care este starea mea şi cum evoluează de la o zi la alta. Am stat internaţi până în preajma Crăciunului, sărbătoare pe care cu ajutorul lui Dumnezeu şi vouă, oameni minunaţi, am sărbătorit-o acasă cu părinţii mei. Eu şi familia mea vă urez din tot sufletul meu firav să fiţi sănătoşi, să rămâneţi la fel de devotaţi şi să lucraţi cu la fel de mult profesionalism.

Deşi nu am putut vedea decât ochii dumneavoastră frumoşi şi calzi, cu toţii aţi rămas în inima noastră. Mulţumiri doamnelor doctor Victoria Bîrluţiu şi Cosmina Gingăraş, asistentelor, infirmierelor, brancardierilor. Mulţumim întregului colectiv al spitalului!

Vă spunem sărbători fericite şi anul care vine să fie unul cu puţini oameni în suferinţă, iar dumneavoastră, oameni minunaţi, fără măşti, să vă putem vedea şi zâmbetul. Bun rămas 2021, să vină cu bine şi 2022. La mulţi ani!', a scris familia lui Robert-Nicolae.

Această scrisoare a fost pusă la dispoziţia Agerpres de personalul Secţiei de Boli Infecţioase. Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu este cea care în care au fost trataţi cei mai mulţi bolnavi cu COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel