Scenariu NEGRU pentru România. Dorobăț, mesaj TRAGIC. "Este PERFECT gândit. O creștere exponențială"

Medicul Carmen Dorobăț a reacționat asupra scenariului negru al specialiștilor pentru România, în ceea ce privește evoluția COVID-19. 

Experții în imunologie au emis un scenariu negru pentru România și spun că în luna august vom ajunge la 1.200 - 1.600 de cazuri noi pe zi. Prognoza a fost realizată chiar de Guvern. Mai bine spus, specialiștii au pus pe masa Guvernului graficul tragic care ar urma să se aplice la noi în țară. 

În acest context, Carmen Dorobăț, managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, a reacționat și a spus dacă este sau nu plauzibil scenariul. 

"Așa este, este perfect gândit matematic, pentru că vorbeam și acum o săptămână că va fi o creștere exponențială, pentru că așa scrie la cartea medicală, că evoluează un astfel de proces epidemiologic. Deci este, nu numai credibil, chiar poate să se întâmple să fie un astfel de număr zilnic. Ceea ce este extrem de important este să gândim managementul în funcție de numărul de cazuri din ATI, în funcție de ponderea formelor clinice, adică ce predomină, forme medii sau ușoare și bineînțeles, vom regândi pe baza legii care probabil apare astăzi, parteneriatul acesta medic - pacient. Va trebui să avem discuții pe teme medicale, destul de pertinente și convingătoare cu pacientul, astfel încât acesta să aibă o evoluție favorabilă", a declarat Carmen Dorobăț, în direct la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel