EXCLUSIV  Scandal marijuana. Dide, rezultat test după provocarea lui Mircea Badea

Anca Murgoci / 18 sep 2018 / 13:58 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cristian Mihai Dide și-a făcut testul toxicologic după ce Mircea Badea i-a propus acest lucru.

Rezultatul a ieșit negativ. Tânărul protestatar a fost singurul care a acceptat provocarea lui Mircea Badea după ce numele său, alături de Angi Șerban și Florin Bădiță, a fost menționat într-o înregistrare vizavi de consumul de marijuana.

”Domnu'! Analizele au costat 75 lei, timpul pierdut vreo 500 lei. Plătești tu, Mircea Badea, sau îi cer lui Burduja? Deci nu m-am drogat ...

Editare ulterioară:

Dacă vrei să plătești, găsești contul aici: http://eii.ong/doneaza/”, a scris protestatarul pe Facebook.

(w670)

Contactat de DC News înainte de a face testul, Cristian Mihai Dide a zis că nu a fumat niciodată marijuana.

"Ne mor copiii în spitale! Cad tavanele în școli. Un ziar a publicat zilele trecute o comparație între școlile de lux și școlile din mediul rural din România unde se vede o discrepanță foarte mare între posibilitățile copiilor, iar pe Guvernul României îl interesează dacă este fumata sau nu. Eu nu am fumat în viața mea mea marijuana. Omul acela care se aude pe filmare nu m-a văzut, nu știe cine sunt, vorbește în necunoștință de cauză. Nu cred că lipsa autostrăzilor și a spitalelor din România este cauzată de faptul că a fumat sau nu Angi Șerban. Eu nu am fumat în viața mea marijuana, repet acest lucru", a zis Cristian Mihai Dide pentru DC News.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24