SCANDAL la un spital din Brașov. Medicii, acuzați că fac bani de pe urma deceselor COVID

Acuzații grave la adresa cadrelor medicale dintr-un spital din Brașov. O femeie susține că medicii fac bani de pe urma deceselor COVID.

O femeie din Brașov susține că angajații spitalului de la Stejeriș fac bani de pe urma persoanelor decedate din cauza COVID-19, transmite RealitateaPlus. Mai exact, aceștia ar recomanda aparținătorilor să ia legătura doar cu o anumită persoană care deține o firmă de pompe funebre atunci când o rudă moare din cauza COVID-19.

Femeia susține că angajații Spitalului de Pneumoftiziologie au insistat să transporte cadavrul prin intermediul unei anumite firme serviciile căreia costă 4.000 de lei, aproape de 4 ori mai mult decât la alte firme de pompe funebre. Într-o discuție înregistrată în fața spitalului, un medic susține că mortul infectat cu Sars-Cov trebuie infectat într-un sicriu cu zinc pentru că așa prevede protocolul. Totuși, nu există nici un protocol care prevede așa ceva. Conducerea spitalului a anunțat că a declanșat o anchetă pentru a putea dispune măsurile care se dispun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel