SCANDAL la B1 TV. Piperea-Cîțu, divergențe. "Ori plec eu, ori pleacă el de la emisiune!"

Avocat Gheorghe Piperea FOTO: Agerpres
Avocat Gheorghe Piperea FOTO: Agerpres

Avocatul Gheorghe Piperea a spus că a avut o divergență cu senatorul PNL Florin Cîțu la B1 TV.

"Fază interesantă joia trecută în pregătirea unei emisiuni la B1tv la care eram invitat: ajung cu o oră mai devreme decât se așteptau producătorii (vina îmi aparține, dar a fost și o mică motivație obiectivă a neînțelegerii, întrucât veneam după o întâlnire prelungită și un curs de insolvență ținut masteranzilor la facultate).

Acolo, galben la față, domnul Florin Cîțu, senator român. Îl salut în mod politicos, după care omul declară celor de la tv că, date fiind divergențele cu mine (nu știam că am divergențe cu actualul aliat al BNR, fost țap ispășitor al "atacului pe leu" din octombrie 2008, utilizat de Manole pentru a demola eficient economia și clasa de mijloc), ori plec eu, ori pleacă el de la emisiune. Curaj și încredere în forțele proprii cât cuprinde.

Sunt obișnuit cu lașitatea bancherilor, care refuză constant să participe la evenimente publice unde sunt și eu, de teamă să nu îi confrunt și să îi oblig să se privească în oglindă. Dar de la un senator nu mă așteptam la asemenea lipsă de curaj și auto-respect.

Ca să nu agravez riscul ca domnul senator să le strice ălora emisiunea, l-am lăsat pe om în plata Domnului", a relatat avocatul.

Marți, zi importantă în Comisia Economică a Senatului

Marți se va repune în discuție proiectul legii de plafonare a dobânzilor anuale efective (DAE).

"Aflu, însă, că foarte curajosul domn senator o să repună, mâine, în discuție, proiectul legii de plafonare a DAE în cazul creditelor acordate populației, proiect trecut deja de comisiile reunite de buget-finanțe și economică.

Voi fi acolo mâine, la fața locului, invitat oficial fiind de inițiatorul legii, domnul senator Zamfir. Oare se va ridica și va pleca dl Cîțu și de la ședința pe care ar trebui să o prezideze? Sau va impune, neregulamentar, discuția legii fără public?

[citeste si]

Memento pentru banksteri: atât senatorii majoritari, cât și actualul ministru al Finanțelor, susțin legea. Ca experții europeni, de altfel", a povestit Gheorghe Piperea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel