EXCLUSIV  Scandal, după declarațiile medicului Belușică privind vaccinarea. Chirieac: Ceva înspăimântător! În loc să-l premieze... / Ciuvică: L-au taxat!

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un întreg scandal a pornit ieri după ce Laurențiu Belușică, managerul spitalului din Găești, a venit cu o propunere privind vaccinarea. 

"A venit un doctor normal la cap care a zis "bă, nene, dacă ne rămân vaccinuri, hai să mai vaccinăm şi din ăştia din afara spitalului, în loc să aruncăm vaccinul la canal. Este vorba de 2-3 vaccinuri care îţi pot rămâne într-o zi. Sunt dozele de cinci vaccinuri şi, dacă ai desfăcut o doză, ori vaccinezi cinci oameni... Dacă vaccinezi doi oameni, restul de trei vaccinuri le arunci, că îşi pierd valabilitatea după şase ore. Nu aţi văzut ce scandal a fost ieri că nu respectă programul?", a spus Mugur Ciuvică, în emisiunea "Miercurea Neagră", de la DCNews.

"Ceva înspăimântător! Inşi de noaptea minţii. În loc să-l premieze pe directorul ăla de spital, aşa s-au gândit să facă", a fost reacția analistului politic Bogdan Chirieac.

"Directorul nici măcar nu a făcut chestia asta. El doar a scris pe Facebook, ca idee. L-au taxat pentru ipoteză, că lumea a înţeles că el chiar a vaccinat oameni de pe stradă", a mai punctat Ciuvică.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel