Urmărește emisiunea live


Scandal, după ce Buzatu a refuzat să poarte masca la o ședință: "Eu mă simt ameninţat" / "Vreți să ne luăm la bătaie?"

Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu a fost criticat și i-au fost aduse reproșuri după ce a refuzat să poarte masca la o ședință a Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui.

"Eu mă simt ameninţat în momentul ăsta prin faptul că mare parte dintre dumneavoastră nu purtaţi corect măştile sau nu purtaţi deloc. (...) Este o lege care a fost votată în Parlament chiar de PSD privind obligativitatea purtării măştii şi vă rog frumos să facem o şedinţă în condiţii legale, în care toţi să ne simţim în siguranţă. (...) Sunteţi mai presus de lege? Asta e în semn de frondă sau de protest? Dacă vreţi, putem merge în faţa prefecturii, să protestăm că ne-au pus măşti", a spus consilierul PNL Liviu Iacob, scrie Agerpres.

Cum a răspuns Buzatu

"Eu vă rog să credeţi că sunteţi în siguranţă aici. N-am auzit să existe printre noi vreun caz de infectare cu ceva, nu discut despre ceea ce toată lumea discută în momentul acesta. Este foarte bine că v-aţi conformat acestui ordin, dar asta nu înseamnă că toate conduitele trebuie să le fixaţi dumneavoastră. Poate sunt persoane care acceptă să ia şi amenzi şi altceva şi atunci, asta este, trebuie să luaţi notă de aceste conduite. (...)

Nu-mi prescrieţi dumneavoastră conduitele mie şi nimeni din această sală! (...) Sunteţi liber să procedaţi cum vreţi! (...) Vreţi să ne luăm la bătaie, ce vreţi să facem? Sunteţi într-un cadru instituţional, nu puteţi să mă obligaţi pe mine, nu puteţi! (...) Nu vreau să port mască şi autorităţile competente pot lua măsurile de rigoare, dar nu sunteţi dumneavoastră autoritatea competentă", a transmis Dumitru Buzatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel