Scandal centre vaccinare. Ciuvică: Ludovic Întâiul a tăiat descentralizarea

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Mugur Ciuvică a reacționat la declarațiile senatorului Adrian Wiener referitoare la scandalul legat de centrele vaccinare și descentralizarea fiscală.

"A fost această discuţie amplă despre cine trebuie să plătească centrele de vaccinare sau amenajarea lor şi cine nu. Nu am să duc discuţia în zona aia, dar autorităţile locale au responsabilitatea legală de a se implica în sănătatea publică. Marile primării, din păcate, au făcut-o marginal până acum. Bugetul sistemului de sănătate din România... doar 1% este ponderea bugetelor locale. Eu cred că descentralizarea fiscală, decizională trebuie să fie un proces la care să luptăm cu toţii, oamenii politici", a declarat Adrian Wiener, la Antena 3.

"Aşa a început în septembrie, exact cum spune domnul Wiener, şi, după o lună - două, au spus gata cu descentralizarea şi domnul prim-ministru Ludovic Întâiul a tăiat descentralizarea şi a băgat centralizarea, de a închis toate şcolile din ţară. Asta s-a întâmplat acum câteva luni, nu acum 100 de ani. Nu ministrul Educaţiei a închis atunci şcolile", a fost reacția lui Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel