Saveta Bogdan, izolată la domiciliu. Mesajul în lacrimi. Cum putea fi înșelată!

Saveta Bogdan, artista de muzică populară, susține că este afectată emoțional și nu numai de pandemia de coronavirus. Ea este acum izolată la domiciliu și se roagă pentru români și pentru întreaga lume. 

Saveta Bogdan a intrat în direct la România TV unde a povestit cu lacrimi în ochi că este izolată la domiciliu, iar cea mai mare durere a sa a fost că nu a putut merge la biserică. 

”Suntem izolați, stăm la izolare, am făcut curat, am spălat costumele, dar cel mai mare ghinion al meu a fost că nu am putut să merg la biserică să mă rog. Eu îl am pe Dumnezeu și pe mine Dumnezeu nu mă lasă. Mă rog în fiecare zi pentru români și pentru toată lumea, dar cel mai tare am plâns duminică, atunci când am fost la biserică și nu m-au lăsat să intru. Au spus că nu e voie și am plecat acasă. M-a marcat foarte tare”, a precizat Saveta Bogdan în direct la România TV. 

Cum putea fi înșelată artista

Vedeta a povestit în cadrul intervenției televizate și faptul că a fost la un pas ca hoții să îi intre în casă. 

”M-am trezit la ușă cu un bărbat care a venit și a sunat și a spus că e din partea primăriei și că mi-a adus un pachet. Nu am răspuns. Vă dați seama de cel care e naiv și deschide și intră peste el în casă. Hoți din ăștia care profită de necazul ăsta pe care îl avem noi românii”, a mai precizat vedeta.

Saveta Bogdan, afectată și din punct de vedere financiar

Artista de muzică populară a mai precizat că are de pierdut din cauza pandemiei de coronavirus. 

”Aveam spectacole foarte multe. Aveam vreo cinci nunți în luna mai, dar oamenii m-au anunțat că nu se poate acum. Noi pierdem foarte mult. Trebuia să scot un nou CD, până de Paști, dar nu pot să îmi adun orchestra”, a completat Saveta Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel