Săptămâna Modei de la Paris, perturbată de o intrusă la defilarea Chanel. Intrusa îndepărtată de pe podium de modelul american Gigi Hadid

01 oct 2019 / 17:11

O spectatoare care, spre surpriza generală, a urcat marţi pe podiumul unei prezentări de modă a casei Chanel, apoi a defilat şi a pozat alături de modelul Gigi Hadid, a fost în cele din urmă îndepărtată de pe podium de renumitul modelul american, informează AFP. 

O femeie tânără, purtând un taior din tweed şi o pălărie care evocau look-ul clasic al celebrei case franceze, s-a ridicat de pe scaunul ei şi a început să meargă alături de manechinele profesioniste în finalul acestei prezentări de modă, organizată la Grand Palais din Paris, într-un spaţiu transformat pentru a se asemăna cu un acoperiş tradiţional din capitala Franţei. Apoi, tânăra a urcat pe o terasă improvizată pentru a poza în faţa modelului Gigi Hadid.

După o scurtă confruntare, Gigi Hadid a însoţit-o pe intrusă în afara podiumului, potrivit unor imagini publicate pe contul de Twitter art8amby. Incidentul nu a fost foarte remarcat, întrucât cei mai mulţi dintre spectatori erau ocupaţi să filmeze cu telefoanele lor mobile prezentarea de final, în care sunt arătate încă o dată toate modelele vestimentare create în cadrul acestei colecţii.

'Cel mai bun videoclip din finalul colecţiei Chanel', a reacţionat pe Twitter Vanessa Friedman, critic de modă al cotidianului The New York Times, publicând imagini cu acest incident neobişnuit. 'Nu a fost nici prevăzut, nici premeditat', a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a casei Chanel, adăugând că au mai existat astfel de intruziuni, realizate, poate, de aceeaşi persoană, pe parcursul Săptămânii modei feminine pret-a-porter, care se încheie marţi la Paris. 'Am fi preferat ca acest lucru să nu se întâmple, dar nu vom face o dramă din asta', a precizat aceeaşi purtătoare de cuvânt. Intrusa a fost în cele din urmă reţinută de agenţii de securitate şi condusă spre ieşirea din acea clădire.