Sanitas îl CRITICĂ pe Cîțu: Are declarații HALUCINANTE! Ne vorbește cu CINISM

Federația Sanitas îl critică dur pe premierul Florin Cîțu, după incendiul de la Spitalul "Matei Balș".

Federația Sanitas îl critică dur pe premierul Florin Cîțu despre care spune că face declarații halucinante despre veniturile cadrelor medicale, dar nu vorbește despre vinovații pentru producerea tragediei de la Spitalul Matei Balș.

Reprezentanții Federației Sanitas au publicat un mesaj pe Facebook și critică declarațiile făcute de prim-ministrul Florin Cîțu după incidentul de la Matei Balș. Sindicaliștii sunt nemulțumiți de faptul că premierul vorbește cu cinism despre veniturile salariaților din sănătate, dar nu spune nimic despre cei vinovați pentru producerea unei noi tragedii.

"Îi înțelegeam confuzia dacă nu ar fi vorba despre o recidivă"

„Premierul Cîțu - declarații halucinante! Nici nu s-a risipit tot fumul de la incendiul din Spitalul Matei Balș, familiile pacienților nu știu încă de soarta acestora, angajații care au fost de serviciu, negri încă de fum, stau la coadă la Poliție pentru declarații, iar Prim-ministrul iese în conferința de presă și ne vorbește cu cinism despre veniturile prea mari ale salariaților din sănătate! Nimic despre adevărații responsabili/vinovați!”, scrie pe pagina de Facebook a Federației Sanitas.

Sindicaliștii mai spun că ei așteaptă reformele promise de guvernanți.

„Îi înțelegeam confuzia dacă nu ar fi vorba despre o recidivă: este același om politic care nu foarte demult declara că sănătatea și învățământul nu trebuie să fie priorități naționale! În tot acest timp noi ne așteptăm la reforme reale!”, anunță sindicaliștii din sănătate, scris Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel