Sănătatea mintală, o problemă în 2021. Specialiști: Nu avem un vaccin pentru asta

Un specialist în sănătate trage un nou semnal de alarmă cu privire la sănătatea mintală și urmările ce pot apărea după pandemia de coronavirus. 

Se pare că există o lumină la sfârșitul tunelului pandemic lung și îngrozitor pe măsură ce vaccinurile Covid-19 sunt aprobate. Întrucât riscurile fizice sunt mai bine gestionate cu vaccinuri, totuși, ceea ce va rămâne probabil este impactul de neșters al pandemiei asupra psihicului colectiv, scriu jurnaliștii de la CNN

„Aspectele fizice ale pandemiei sunt cu adevărat vizibile”, a spus Lisa Carlson, președintele Asociației Americane de Sănătate Publică și administrator executiv la Școala de Medicină a Universității Emory din Atlanta.

„Avem stres economic, frică de boli, toate rutinele noastre perturbate, o durere reală în toate acestea. Nu avem un vaccin pentru sănătatea noastră mintală, ca și pentru sănătatea noastră fizică”, a adăugat Carlson. 

Pe baza luptelor mintale suportate de atât de mulți în acest an, epuizarea, probleme cu somnul și tulburările de alimentație sunt doar câteva dintre problemele pe care profesioniștii din domeniul sănătății mintale anticipează să apară în 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel