ȘAMPANIE pentru Kovesi. NEBUNIE totală în Piața Victoriei - VIDEO

Petrecere în Piata Victoriei
Petrecere în Piata Victoriei

Petrecere în Piaţa Victoriei, după ce Laura Codruţa Kovesi a obţinut susţinerea pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului Public European. 

Petrecere mare, joi seara, în Piaţa Victoriei, în cinstea succesului Laurei Codruţa Kovesi. Piaţa care a fost scena a numeroase proteste în ultimii ani a devenit un adevărat tărâm al veseliei şi al voiei bune. Mai mulţi oameni, printre care se numără Sandu Matei şi Angi Şerban, au desfăcut sticle de şampanie şi sărbătoresc.

La începutul petrecerii s-a intonat Imnul Naţional, în timp ce persoanele aflate în piaţă stăteau lângă o pancartă pe care scria: "CODRUŢA NU UITA, STRADA E DE PARTEA TA". Nu a lipsit nici scandarea "PSD, CIUMA ROŞIE!", precum şi "CODRUŢA, TE IUBIM, NOI CU TINE NE MÂNDRIM!"

Joi, în cadrul reuniunii Comitetului Reprezentanţilor Permanenţi ai statelor membre ale Uniunii Europene (COREPER), desfăşurată la Bruxelles, Laura Codruţa Kovesi a obţinut susţinerea pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului Public European. Surse de la Bruxelles au confirmat că în favoarea candidaturii lui Kovesi au votat 17 dintre cei 22 de ambasadori ai statelor care s-au alăturat până acum iniţiativei EPPO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel