EXCLUSIV  SALVAREA României de Covid, oferită de primul ORAȘ din lume închis 111 zile. Detaliu-CHEIE: "Ideea lor a funcționat"

Un detaliu-cheie pentru România, în lupta cu coronavirusul, vine de la un oraș care a stat închis 111 zile. 

Orașul australian Melbourne este “liber”, după ce a stat 111 zile în carantină! Pentru prima dată din luna iunie, capitala statului Victoria nu a mai înregistrat cazuri noi de Covid-19. 

În tot acest timp, locuitorii australieni s-au confruntat cu măsuri extrem de dure: restricții de ieșire din locuințe, restricții de călătorie și închiderea magazinelor și restaurantelor. Mai multe detalii despre restricții puteți citi AICI

Cum văd localnicii ideea de a se întoarce la normalitate? Iată ce a dezvăluit, în exclusitate pentru DC NEWS, Matthew BH., un om de afaceri din Melbourne, care deține un lanț de farmacii. 

Bineînțeles că veștile ne bucură foarte mult! A venit ca o gură de aer proaspăt. De miercuri (n.r. - 28 octombrie), restaurantele și toate magazinele s-au redeschis. Putem să ne deplasăm cu mașinile oriunde și, de asemenea, să ne părăsim locuința din orice motiv. Până acum, o făceam strict pentru motive ce necesitau urgențe majore (cumpărături, consultație medicală sau muncă). 

Dar cel mai mult mă bucură revederea cu prietenii fie în parc, fie la o cină, la restaurant. Deși par lucruri banale, ajungi să ți le dorești cu ardoare după 111 zile în care, practic, ne-am simțit închiși într-o cutie de chibrituri. Este îngrozitor! Mai ales când vezi frica, teama, neputința, disperarea, oboseala în ochii persoanelor dragi”, a declarat bărbatul. 

Însă, așa greu cum a fost, ne-am supus regulilor și am respectat măsurile autorităților. Iată că ideea lor a funcționat și nu mai avem niciun caz de coronavirus", a continuat bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel