Salonul Auto de la Geneva 2020 a fost anulat din pricina coronavirusului

Salonul Auto de la Geneva va fi anulat după o decizie a guvernului Elveției.

Salonul Auto de la Geneva va fi anulat după ce guvernul elvețian a interzis adunările publice mai mari de 1.000 de persoane, din cauza temerilor legate de coronavirus până la jumătatea lunii martie, conform The Verge. A 90-a ediție a Salonului Auto ar fi început săptămâna viitoare.

Show-ul de la Geneva nu este cea mai mare expoziție auto a lumii, însă este una în care constructorii de autoturisme își anunță cele mai tari și vizionare concepte. Anul trecut, „mega mașinile" precum Koenigsegg Jesko, conceptul buggy-ului Volkswagen și Pinifarina Battista au fost dezvăluite în timpul expoziției de la Geneva.

Alt eveniment victimă

Coronavirusul a anulat, așadar, un alt eveniment uriaș, după ce Congresul Mondial GSM și conferința F8 a Facebook nu au mai avut loc. Formula 1 și Formula E au anulat cursele din China, iar Jocurile Olimpice din această vară, din Tokyo, sunt și ele sub semnul întrebării.

Fundația care organizează Salonul Auto de la Geneva, Palexpo, a încercat să realizeze totuși evenimentul, transmițând atenționări către participanți. Spațiul din jurul evenimentului avea să fie dezinfectat mai des, iar oamenii nu trebuiau să stea mai aproape de un metru de orice persoană care tușea sau strănuta.

Cum rămâne cu Dacia?

Dacia avea să anunțe primul său autoturism complet electric, cu un preț de aproximativ 15.000 de euro. Rămâne de văzut ce decizii vor lua companiile participante la Salon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel