Salarii neplătite secțiile de vaccinare. Ministerul Finanțelor spune că n-a primit solicitare de la Voiculescu: Ar fi durat o zi

Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu

Ministerul Finanţelor a transmis un mesaj în care specifică faptul că nu a primit nicio solicitare de la Ministerul Sănătăţii pentru plata salariilor în cazul personalului din centrele de vaccinare.

"Ministerul Finanțelor va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, de îndată ce va primi solicitarea de la Ministerul Sănătății. Ministerul de Finanțe nu a primit nicio solicitare de la Ministerul Sănătății referitoare la deschiderea de credite. Menționăm că operațiunea de aprobare a deschiderii de credite în cadrul Ministerului de Finanțe durează cel mult o zi lucrătoare, din momentul în care această solicitare va fi transmisă de către Ministerul Sănătății", a transmis Ministerului Finanţelor pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, astăzi, că Ministerul Sănătăţii va face, în următoarele zile, plăţile către personalul medical din centrele de vaccinare anti-COVID-19.

"Am cerut ieri domnului Gheorghiţă (Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV - n.r.) o informare pe această temă, a trimis o notificare către Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii a spus că se va face plata în următoarele zile. E adevărat că a întârziat nepermis de mult", a declarat Florin Cîţu, marţi, aflat într-o vizită de lucru în judeţul Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel