"Să ne pregătim pentru un Crăciun ONLINE". Avertisment SERIOS

Crăciunul în familie ar putea fi imposibil de realizat în acest an, avertizează epidemiologii. 

Declaraţia a fost făcută de Jason Leitch, directorului sistemului clinic naţional din Scoţia, la BBC Radio.

"E prea devreme să ne gândim la Crăciun, momentan îmi fac griji pentru Halloween. Abia apoi ne putem uita la Crăciun. Sunt convins că dacă suferim acum, vom putea avea un Crăciun cu familia, dar nu va fi normal. Nu e nicio îndoială! Nu vom putea să ne găsim în grupuri mari, cu rude. E ficţiune în acest an. Sunt, însă, încrezător că dacă vom scădea cifrele, am putea avea parte de o doză de normalitate. Oamenii ar trebui, însă, să se pregătească de un Crăciun digital, online", a declarat acesta, conform Scotsman.com

Politicienii din opoziţie au afirmat că publicul va fi devastat de declaraţia lui Leitch şi au cerut Guvernului scoţian să ofere mai multe detalii. 

Liderul democrat-liberalilor, Willie Rennie, a afirmat că Guvernul trebuie să permită o dezbatere publică pe subiect, dacă se aşteaptă la câteva luni în plus de sacrificii.

"Oamenii au făcut deja sacrificii uriaşe în acest an şi vor fi devastaţi dacă Crăciunul, aşa cum îl cunosc, va fi anulat. Mulţi se vor întreba dacă ultimele şase luni au fost de vreun folos şi dacă Guvernul s-a pregătit de al doilea val. Dacă Guvernul se aşteaptă la alte câteva luni de sacrificiu, trebuie să fie sincer cu publicul.", a afirmat acesta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel