RyanAir a anunţat ANULAREA curselor din România spre Italia

Ryanair
Ryanair

Compania aeriană RyanAir a anunţat că va anula toate cursele dinspre România spre Italia, dar şi din alte ţări. De asemenea, măsura se aplică şi curselor interne din peninsulă. 

Ryanair a anunţat, marți, anularea tuturor zborurilor către şi dinspre Italia, după decizia Guvernului italian de a bloca transporturile în întreaga ţară din cauza înmulţirii cazurilor de coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei, remis Mediafax. Decizia se aplică şi zborurilor de pe aeroporturilor din România.

Totodată, zborurile operatorului din Italia, pe rute interne, au fost şi ele suspendate începând de miercuri. Cele internaţionale vor fi anulate de vineri. Decizia se aplică cel puţin până pe 8 aprilie, inclusiv.

Ultimul zbor, pe 13 martie

Pasagerii internaţionali care vor să fie repatriaţi şi aveau bilete luate pentru zboruri programate după data implementării suspendării curselor pot să primească un loc în cursele dinaintea datei de vineri, 13 martie.

Toţi pasagerii afectaţi pot să aleagă între remunerarea totală a sumei plătite sau să primească credite de călătorie valabile pentru cursele Ryanair din următoarele 12 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel