Ruşii plănuiesc VACCINAREA ÎN MASĂ în această toamnă

Autorităţile din sănătate din Rusia se pregătesc de o campanie de vaccinare în masă împotriva coronavirusului în această toamnă. 

Potrivit BBC.com, ministrul sănătăţii, Mikhail Murashko, a anunţat că medicii şi cadrele didactice vor fi primii care vor fi vaccinaţi. Există, însă, şi voci care îşi exprimă îngrijorarea cu privire la această abordare a Rusiei. Vineri, Anthony Fauci, epidemiologul şef al SUA, a afirmat că speră că Rusia şi China "chiar testează vaccinul" înainte de a-l administra cuiva. Acesta a mai spus că SUA ar trebui să aibă un vaccin sigur şi eficient până la finalul acestui an. 

"Nu cred că vor exista vaccinuri cu atât de mult timp înaintea noastră, încât să depindem noi de alte ţări pentru un vaccin", a mai spus Fauci. 

Murashko a afirmat, însă, conform agenţiei de ştiri din Rusia, Interfax, că Institutul Gamaleya din Moscova a terminat testele clinice ale vaccinului şi este pregătit să îl înregistreze. "Suntem pregătiţi să vaccinăm la scară largă în luna octombrie", a anunţat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel