Urmărește emisiunea live


Rusia propune combinarea vaccinului Sputnik-V cu cel dezvoltat de AstraZeneca pentru o eficacitate mai mare

Imagine realizată în timpul studiilor vaccinului Oxford/AstraZeneca
Imagine realizată în timpul studiilor vaccinului Oxford/AstraZeneca

Fondul rus de investiții directe propune ca vaccinul Sputnik-V să fie combinat cu vaccinul produs de AstraZeneca pentru o eficiență mai mare a serului împotriva coronavirusului.

Fondul rus de investiții directe (RDIF) propune companiei britanice AstraZeneca să-și combine vaccinul  anti-COVID pe care îl dezvoltă cu Sputnik-V. Până acum rușii au anunțat că vaccinul Sputnik-V are o eficacitate de 95%, în timp ce AstraZeneca susține că și vaccinul lor anti-COVID are o eficiență de 90% atunci când AZD1222 a fost administrat ca o jumătate de doză, urmată de o doză completă la cel puțin o lună distanță. Un alt regim de dozare al vaccinului AstraZeneca a prezentat o eficacitate de 62% atunci când a fost administrat ca două doze complete la cel puțin o lună distanță.

"În prezent, vaccinul AstraZeneca are o eficiență 62%. Dacă vor relua testele clinice, le sugerăm să încerce un tratament care să combine vaccinul AstraZeneca cu Sputnik, pentru a-i spori eficienţa.", se arată într-un mesaj postat pe Twiter.

Combinarea celor două vaccinuri poate fi importantă în timpul revaccinării, notează fondul. Faptul că AstraZeneca va efectua probabil un alt test al vaccinului COVID-19, pentru a clarifica eficacitatea medicamentului, a fost anunțat joi de directorul executiv al companiei, Pascal Soriot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel