Rusia: Peste 14.000 de cazuri COVID într-o singură zi. Moscova impune noi măsuri dure

AGERPRES.
AGERPRES.

Rusia a înregistrat astăzi peste 14.000 de cazuri de infectări cu Sars-Cov-2.

În ultimele zile Rusia înregistrează zilnic noi recorduri de infectări cu Sars-Cov-2. Astăzi au fost  înregistrate 14.231 cazuri, transmite Agerpres. În pofida creșterii alarmante de la o zi la alta, autoritățile din Rusia nu se grăbesc să impună noi restricții. Doar în Moscova au fost adoptate măsuri mai dure. În capitala Rusiei bolnavilor cronici şi persoanelor de peste 65 de ani li s-a recomandat să rămână acasă. Totodată, autorităţile locale promovează telemunca, acolo unde este posibil.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a reamintit că săptămâna aceasta se încheie vacanţa de toamnă şi că elevii din clasele primare vor reveni la cursuri, în timp ce elevii din clasele gimnaziale vor face cursurile online.

Ministrul rus al sănătăţii, Mihail Muraşko, a subliniat miercuri că "numărul contagierilor în această săptămână a crescut de la 41 de cazuri la 100.000 de persoane la 53 de persoane la 100.000 în ţară". Acest lucru reprezintă "comparativ cu săptămâna trecută o creştere de aproape 26 %", a declarat el la o şedinţă pe teme de sănătate a Parlamentului.

În total, Rusia a înregistrat de la începerea pandemiei 1.340.409 de cazuri şi 23.205 de decese. În ultimele 24 de ore au fost raportate 239 de decese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel