Rusia, număr record de cazuri noi de COVID-19. Putin, avertizare pentru...

Rusia a raportat, marţi, 2.774 de cazuri noi de COVID-19, o creştere zilnică record, care aduce numărul total al persoanelor infectate la 21.102, a informat cabinetul de criză creat pentru a gestiona epidemia de coronavirus, preluat de Reuters.

Bilanţul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns în prezent la 170 în Rusia, după recenzarea a încă 22 de morţi în cursul nopţii, scrie Agerpres.

În contextul extinderii pandemiei, Vladimir Putin a avertizat Rusia să se pregătească pentru o „criză extraordinară" provocată de coronavirus.

Putin le-a spus oficialilor să fie pregătiţi pentru scenarii „extraordinare" referitoare la pandemie, în timp ce Moscova a înăsprit măsurile de izolare, potrivit The Guardian.

În timpul unei videoconferinţe de luni, Putin a spus că următoarele săptămâni vor fi decisive pentru lupta Rusiei împotriva coronavirusului şi că situaţia „se schimbă, practic, în fiecare zi şi, din păcate, nu în bine".

Preşedintele le-a spus oficialilor că trebuie să ia în calcul „toate scenariile privind evoluţia situaţiei, chiar şi pe cele mai complexe şi extraordinare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel