EXCLUSIV  Roșu (ASF), interviu. Asigurare cutremur. ”Lumea va spune: iată un guvern nepopular. Nu e adevărat. Plătim inconștiența noastră”

Scutaru Cristina / 10 feb 2019 / 16:14 Salveaza PDF Comentarii
cutremur
cutremur

Cristian Roșu, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, a venit în premieră la DC News și DC Business, unde a vorbit despre asigurările obligatorii pentru locuințe.

Numărul locuinţelor cu asigurare obligatorie împotriva dezastrelor este destul de mic. Cu toate acestea, deși tuturor, de exemplu, ne este frică de un cutremur puternic, nu facem asigurare obligatorie pentru locuință. Și, în caz de cataclism, ne vom supăra că Guvernul nu ne ajută.

"Tuturor le este frică de cutremur, dar cu toate acestea nu ne asigurăm. Nu ne facem asigurare, dar după producerea unui astfel de cataclism, sunt sigur că marea majoritate a celor afectați vor bate la ușa Guvernului și vor solicita fonduri pentru a-și reface locuințele. Guvernul va fi pus în imposibilitatea acoperirii tuturor nevoilor care vor fi solicitate, iar lumea va spune: iată un guvern nepopular. Nu este adevărat. Ne vom împrumuta și vom crește datoria publică doar pentru că trebuie să acoperim o inconștiență a noastră. De aceea spun că trebuie o campanie foarte bine făcută prentru promovarea și conștientizarea problemei”, a spus Cristian Roșu la DC News în interviul cu Elena Cristian de la DC Business.

Iată răspunsul:

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23