Ronaldo se implică în lupta cu coronavirus. Gest de zeci de milioane de euro

Cristiano Ronaldo se află în Portugalia, unde este în autoizolare, după ce un coleg de la Juventus a fost găsit pozitiv la testul de coronavirus și a decis să se implice în lupta cu coronavirus.

Cristiano Ronaldo, este în Maderira, unde a venit după ce mama sa a suverit un AVC și a rămas aici după declanșarea stării de urgență în Italia.  El a luat hotărârea de a transforma lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul Covid-19. Mai mult, ”CR7” a decis ca toate aceste tratamente să fie gratuite! Ronaldo va suporta absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și al asistentelor medicale.

"Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora", este mesajul postat pe pagina sa de Facebook de Ronaldo.

Juventus se află, de asemenea, în carantină, iar starul portughez a scăpat de epidemia cu coronavirus, după ce testul a ieşit negativ. Ronaldo a fost în același vestiar cu Daniele Rugani la ultimul meci, Juventus - Inter 2-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel