Romașcanu, FULMINANT la adresa GCS. "Minciună JIGNITOARE. Un singur MOTIV pentru care Guvernul ASCUNDE"

Foto: Scop.io/Autor: Saravut Vanset
Foto: Scop.io/Autor: Saravut Vanset

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a transmis un mesaj dur la adresa Grupului de Comunicare Strategică, în textul moțiunii de cenzură. 

"Distorsionarea datelor comunicate despre evoluția pandemiei. România a fost și este în continuare singura țară din lume în care datele despre pandemie sunt comunicate de către un grup anonim, de către pompos-numitul Grup de Comunicare Strategică! Nu știm oficial cine face parte din acest grup! Nu știm oficial cine coordonează acest grup!

Cum vrei să fii credibil, când nu vrei să-ți arăți fața? Cum vrei să creadă lumea și să te urmeze, când îți ascunzi identitatea?

Există un singur motiv pentru care Guvernul ascunde componența acestui Grup de Manipulare Strategică: Să nu știm pe cine să tragem la răspundere pentru distorsionarea și manipularea datelor despre pandemie!

Cine trebuie tras la răspundere pentru gafele incredibile ale acestui Grup de Dezinformare Strategică? Cine trebuie tras la răspundere când ni s-a comunicat, pe 27 iunie, că avem 325 de cazuri confirmate din 1.877 de teste, când în realitate s-a dovedit că erau 12.236 de teste? Cine trebuie tras la răspundere pentru minciuna incredibilă că diferența ar fi rezultat dintr-o raportare parțială? Cum poți să vii cu o astfel de minciună jignitoare la adresa inteligenței poporului român susținând că au fost 325 de cazuri pozitive din primele 1.877 de teste și niciun caz pozitiv în restul de peste 10.000 de teste?", a spus Lucian Romașcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel