Un român a băut o ladă de bere pentru ”a da afară” vaccinul anti-COVID, apoi a acuzat că se simte amețit din cauza ”dr*ciei ăleia”

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un român a băut o ladă cu bere ca să „dea afară” vaccinul anti Covid-19. Deși a fost amețit, un medic a încercat să-i explice că această stare nu este de la vaccin. 

Un român a băut o ladă cu bere ca să „dea afară” vaccinul, povestește un medic român stabilit în Suedia. Apoi, pacientul s-a simțit amețit, dar nu l-a crezut pe medic că nu din cauza vaccinului, ci a alcoolului, scrie Mediafax. 

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia ”să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul”. Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să ”dea vaccinul afară”! Și că după aia s-a ”simțit amețit” din cauza ”drăciei ăleia””, scrie medicul Laura Ghibu pe Facebook.

Medicul a încercat să-i ofere explicații

Medicul a încercat să-i explice persoanei respective că vaccinul nu poate fi „dat afară cu bere” și că amețeala depinde, cu cea mai mare probabilitate, de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge: „Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”.

Întrebată în comentarii dacă pacientul era român, Laura Ghibu răspunde afirmativ.

O altă persoană comentează postarea medicului spunând că are în jurul său 5 persoane „total antivacciniste, dar care s-au vaccinat fix din același motiv: să plece în străinătate”.

Număr record de vaccinări în România 

Un număr record de 150.639 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 111.033 reprezintă prima doză, 11.635 - doza a doua şi 27.971 - doza a treia, a informat, marţi, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, scrie Agerpres. 

Potrivit CNCAV, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID, din 27 decembrie 2020, au fost administrate 12.129.295 de doze de vaccin, pentru 6.621.326 persoane, dintre care 6.041.920 au primit schema completă şi 759.661 s-au imunizat cu doza a treia.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 78 de reacţii adverse, patru de tip local şi 74 de tip general.

În total, de la debutul campaniei de vaccinare, s-au înregistrat 18.211 de reacţii adverse la vaccinurile anti-COVID, 1.964 de tip local şi 16.247 de tip general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel