Românii, în parcuri și la grătare. Dan Bucura s-a ENERVAT: Voi nu vă dați seama că ne omorâți? Pentru voi stăm noi, mă, în casă?

Dan Bucura s-a enervat după ce românii au ieșit prin parcuri și la grătare. 

”Este inadminisil ce se întâmplă, e incredibil, e halucinant. Mesajul este către toți acești inconștienți, care astăzi, în loc să stea acasă, în loc să înțeleagă fiecare mesaj disperat pus de noi, de autorități, de românii cu cap, stau și se plimbă prin parc. Bă, oameni buni, voi sunteți normali? Voi nu vă dați seama ce faceți? Voi nu vă dați seama că ne omorâți? Pentru voi stăm noi, mă, în casă? Ca să vă plimbați voi prin parc, să luați aer? Tuturor ne e greu, mă! Credeți că noi nu vrem să alergăm, să ne ducem cu copilul să ne plimbăm cu bicicleta? Chiar nu vă e rușine? Strigați de aici din țară să stea diaspora acasă  (...) și voi vă plimbați prin parcuri și faceți grătare ca ticăloșii. Voi sunteți oameni normali? Culmea mizeriei! Ce o să faceți luni? O să mergeți la angajator să cereți șomaj tehnic, să vă plătească statul 75% după ce v-ați plimbat tot weekendul prin parcuri și ați stat bot în bot unii cu alții? Chiar nu vă e rușine? Asta e România, mă? Pentru voi stăm noi în casă?” a spus jurnalistul Dan Bucura, într-un video postat de Rareș Bogdan. 

El a adresat și un apel către autorități cu privire la când vor da draftul ca oamenii să stea în case și să iasă doar cu scop, adică să fie izolați la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel