Români carantinați la Băile Herculane, ținuți ÎNCUIAȚI în camere. ”Doamne ferește de un incendiu. Avem soarta celor de la Colectiv?”

Un bărbat carantinat la un hotel din Băile Herculane face afirmații incredibile despre condițiile în care sunt ținuți cei aflați acolo. 

Mai multe persoane care ar fi carantinate într-un hotel de la Băile Herculane ar fi încuiate în camere. Un român care a venit din străinătate și a intrat în carantină în această unitate de cazare a făcut mărturii în direct la România TV

”Suntem încuiați în camere, ni se deschide doar de trei ori pe zi, la micul dejun, prânz și cină. Suntem ținuți ca deținuții. Ușa este închisă cu cheia pe dinafara. Apă, dacă ne cumpărăm. Nu avem nicio posibilitate de a pleca. Suntem sechestrați în camere. Ni s-a zis să folosim apa de la toaletă. Nu mai vorbesc de căldură. Am cerut să fie dat drumul la căldură și ni s-a spus că e luna mai. Am venit sănătoși și plecăm bolnavi. Doamne ferește de un incendiu. Este un hotel cu 10 etaje. Ce facem? Sărim pe balcoane sau avem soarta celor de la Colectiv? Curățenia lasă de dorit. Căldura lasă de dorit. Apa lasă de dorit. Mi se pare inuman ce se întâmplă cu noi. Nu a venit nimeni să ne ia o temperatură, să se intereseze de noi”, a declarat Gabriel Codrea, carantinat la Băile Herculane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel